Dé 5 belangrijkste trends in bedrijfscatering

De groeiende waarde van ons eten en drinken... 

Welke trends hebben invloed op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? Samenvattend kunnen we stellen dat de waarde van eten en drinken steeds groter wordt, op alle fronten. Zo wordt voeding steeds minder gezien als alleen brandstof voor het lichaam, maar als basisvoorwaarde voor een vitaal leven.

Het eetmoment wordt een steeds belangrijker moment van ontspanning tijdens drukke werkdagen en het bedrijfsrestaurant fungeert als sociaal hart binnen en visitekaartje van de organisatie. Maar ook de impact van onze eetgewoontes op onze leefwereld zijn relevant en daarmee ook de eisen die aan onze dienstverlening worden gesteld. In dit trendrapport vertellen we je er alles over aan de hand van de volgende vijf trends, waarvan wij verwachten dat ze de toon gaan zitten binnen de bedrijfscatering de komende jaren.

Trend #1 - Vitaliteit voorop
Trend #2 - Eat it MY way  
Trend #3 - De nieuwe (circulaire) norm
Trend #4 - Beleef de gastvrijheid
Trend #5 -  Technologische innovatie

Benieuwd naar deze vijf cateringtrends?
Vul hiernaast je gegevens in, dan sturen we je het gratis trendrapport als PDF toe.